Real MK Club Unofficial Community
    Головна  |  Статті  |  Форум  |  Галерея  |  Файли  |  Сайти  |  Огляди  |    
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Вам не прийшов лист із кодом активації?
09 Вер. 2010, 07:58:46

Увійти

ПочатокПочаток ДопомогаДопомога ПошукПошук КалендарКалендар УвійтиУвійти РеєстраціяРеєстрація
Real MKClub Unofficial Community Комп’ютерний світ Hardware (Модератори: Shaman, Saint) Тема: Мрію про хард на 1 Тбайт 0 Користувачів й 1 Гість дивляться цю тему. « попередня тема наступна тема »
Сторінок: 1 [2] Униз Друк
Автор Тема: Мрію про хард на 1 Тбайт  (Прочитано 2680 раз)
Offline Sergey K
UltraUser
*
Стать: Чоловіча
  « Відповідь #15 : 27 Лют. 2009, 08:57:21 »

Переглянув апаратну частину. у 750Г - 3 диска, у 1Т - 4 диска. Надійність нижча, та й і у відгуках багато хто жалівся на вихід з ладу терабайтника в перші пів року роботи (часто в перший місяць). Частіше Сігейтти, але і Самсунги проскакували.

З іншого боку 250Г + 750Г = 1Т Посмішка
Offline Shaman
*
  « Відповідь #16 : 05 Бер. 2009, 16:30:26 »

я тож мав купувати вінта, тим більше шо один із  моїх помаленьку підздихує... Майже купив... Але криза, БЛ*ТЬ!!!  Ой!

Не знаю як у кого, але тут в Луцьку різниця між 750 і 1 Тб афігєнно велика. А самий оптимальний обєм по співвідношення ціна-якість то шось на 500 Гб. Дивно, до речі бачити на вітрині поряд два вінти по тій же ціні: один - на 80Гб, інший - на 320... Посмішка

Идеала не существует...
Offline Sergey K
UltraUser
*
  « Відповідь #17 : 05 Бер. 2009, 20:27:16 »

Цитата:
Дивно, до речі бачити на вітрині поряд два вінти по тій же ціні: один - на 80Гб, інший - на 320...
+1. Я якось глянув на ІДЕ вінти для МедіЦентру і... передумав Засмучений
Offline stfalcon
HyperUser
*
  « Відповідь #18 : 06 Кві. 2009, 00:42:52 »

Погоджуюсь з Антоном. Є інтернет, а в ньому є все інше. На харді треба тримати тільки найкраще. І це найкраще потрібно бекапити, щоб потім "нє било мучітельно больно" Посмішка
Тому я б взяв дві 500 і об'єднав їх у RAID 1+0.
PS. Я не кажу, що терабайтовий хард то занадто. Просто не люблю тримати купу всього лишнього (як на харді так і взагалі) по принципу "Авось да пригодится". Плюшкіна пам'ятаєте Підморгує?

Offline Korwin
SuperUser
*
  « Відповідь #19 : 06 Кві. 2009, 13:07:03 »

також задумався над купівлею собі харда, бо мого на 160 Гб вже катастрофічно не вистачає.. Але так як зараз мій основний компьютер - це ноут, то думаю, що буду брати зовнішній на 0.75 - 1 Тб. Ніхто не стикався які є нормальні моделі чи хоча б з якими стикатися не варто?  Посмішка
Offline FerR0zer
UltraUser
*
  « Відповідь #20 : 06 Кві. 2009, 16:44:44 »

Тому я б взяв дві 500 і об'єднав їх у RAID 1+0.
Ну ДВА диски в RAID 1+0 ти не об'єднаєш. Для 1+0 треба як мінімум чотири Посмішка

Offline stfalcon
HyperUser
*
  « Відповідь #21 : 07 Кві. 2009, 20:28:28 »

Точно. Переплутав. Значить просто в RAID 1.

Offline Sergey K
UltraUser
*
  « Відповідь #22 : 07 Кві. 2009, 22:17:00 »

В інтернеті є все, але от один старий серіал на 32 гіга місяця три качав. І де це все тримати поки воно качається? Так і інше потихеньку качається і зберігається, поки дійде черга. Та й на трекерах потрібно рейтинг підтримувати (враховуючи, що в мене нема реального IP).

Зараз в мене на тому вінті окремий розділ виділений під бекап документів. А те, що залишилось - 85% вільно. А завтра перейду на HDTV і вільно стане всього 10%.

Купляти на менше я не збирався, т.к. це лише заб'є місце у ПК, а через рік-два знову виникне питання з кіпівлею третього сховища.
« Останнє редагування: 07 Кві. 2009, 22:22:46 від Sergey K »
Offline Sergey K
UltraUser
*
  « Відповідь #23 : 03 Жов. 2009, 22:32:52 »

рік...два.... Щойно FlashGet поставив хрест на одній закачці. Чого? Поліз у логи: "Sat Oct 03 21:43:59 2009 NO enough free disk space to store this file."  Ги ги ги...
Offline Korwin
SuperUser
*
  « Відповідь #24 : 14 Лис. 2009, 17:35:04 »

отступать дальше некуда - место уже просто закончилось и удалять нечего)
хочу внешний винт (подключать к ноуту), но возникла мысль купить винчестер и карман по-отдельности..
Вот думаю винчестер на терабайт или на полтора брать и какой фирмы (склоняюсь к сеагейту или самсунгу). И еще вопрос - важно ли охлаждение в кармане (типа кулера)? Потому как понял есть карманы с ним и без
Это все собираюсь в течении недели-двух купить)
Offline Sergey K
UltraUser
*
  « Відповідь #25 : 14 Лис. 2009, 19:17:32 »

После последней покупки я, теперь, больше склоняюсь к Самсунгу.
1,5 Гига будет заполняться дольше, но там больше пластин = ниже надежность + больше шума и тепла. Трудный выбор Посмішка
Любой винчестер выделяет тепло, при этом они не любят тепло = требуется охлаждение.
Если у кармана есть охлаждение, то его можно всегда отключить (если будет необходимость), но если его нету.... с другой стороны я читал про карманы, которые спроектированны так, чтобы эффективно отводить тепло от ЖД через свои стенки. Погугли на эту тему более детально Підморгує
Offline Jolly Roger
UltraUser
*
Дезінформатор
  « Відповідь #26 : 16 Лис. 2009, 13:02:09 »

Korwin, я ось теж скоро дівчині братиму хард. Зійшлися на ось такому зовнішньому USB-харді. В принципі, задачі на нього покладаються досить прості: мати, куди злити музику і фільми. Як надумаєш брати, і, якщо буде в цьому інтернет-магазині, я зможу взяти зі знижкою. Та, якщо кому що взагалі треба - звертайтесь. Заодно і на пиво зберемось потім Підморгує

Когда у общества нет цветовой дифференциации штанов, то нет цели, а когда нет цели…
Сторінок: 1 [2] Нагору Друк 
Real MKClub Unofficial Community Комп’ютерний світ Hardware (Модератори: Shaman, Saint) Тема: Мрію про хард на 1 Тбайт « попередня тема наступна тема »
Перейти в: