Real MK Club Unofficial Community
    Головна  |  Статті  |  Форум  |  Галерея  |  Файли  |  Сайти  |  Огляди  |    
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Вам не прийшов лист із кодом активації?
09 Вер. 2010, 08:12:10

Увійти
Останні надходження до статей: Blender. Урок Перший
Останні опитування: Яка тематика статей вам більш цікава?

ПочатокПочаток ДопомогаДопомога ПошукПошук КалендарКалендар УвійтиУвійти РеєстраціяРеєстрація
Real MKClub Unofficial Community Комп’ютерний світ Мережі та Web (Модератори: FerR0zer, Sanches) Тема: GMail in offline / Google Gears 0 Користувачів й 1 Гість дивляться цю тему. « попередня тема наступна тема »
Сторінок: [1] Униз Друк
Автор Тема: GMail in offline / Google Gears  (Прочитано 1045 раз)
Offline Sergey K
UltraUser
*
Стать: Чоловіча
  « : 21 Вер. 2009, 22:57:56 »

Користуюся корисною фітчею від Гугла, а саме - оффлайновий доступ до поштового ящика.
Але в мене не все працює так, як задуманно.
Коли я в онлайні - я нормально заходжу в свій ящик і можу спокійно ним користуватись і якщо я потім від'єднаюсь від інтернету (синхронізація виконується).
А от якщо я спробую зайти в ящик знаходячись у оффлайні - він пише: "не знайденно оффлайнових данних для цього користувача" Засмучений
Я спробував дома - те ж саме. Для входу в ящкик потрібен інтернет Засмучений

Зараз я виходжу з положення завдяки Maxthon2, який я ніколи не закриваю а ноут відправляю у спячку. Але ж там закладено можливість і з оффлайну потрапити у ящик!

Хтось користувався фітчею?
Offline FerR0zer
*
  « Відповідь #1 : 08 Жов. 2009, 23:12:09 »

Sergey K, якось не було потреби. Я дуже рідко потрапляю за компьютер, в якого не було б виходу в інтернет. А скачувати гіг пошти просто, щоб подивитися що воно таке не дуже хочеться  Не в курсі

Offline Sergey K
UltraUser
*
  « Відповідь #2 : 10 Жов. 2009, 15:05:01 »

Дома видалив його и встановив заново. Тепер дома все нормально працює.
Потрібно буде якось притаскати ноут додому і переустановити.
Сторінок: [1] Нагору Друк 
Real MKClub Unofficial Community Комп’ютерний світ Мережі та Web (Модератори: FerR0zer, Sanches) Тема: GMail in offline / Google Gears « попередня тема наступна тема »
Перейти в: